10 sztár, aki nem akarta megcsókolni filmbeli partnerét

csokjelenet-filmforgatas-kozben

A hírnév kedvéért és egy szép kövér csekkért sok színész mindent képes megmozgatni, és szerepét próbálja minél eredményesebben és valósághűbben előadni.

Matthew McConaughey-nek például rengeteg kilótól kellett megszabadulnia hirtelen, hogy egy AIDS-áldozat hiteles szerepébe beleélhesse magát a Mielőtt meghaltam (Dallas Buyers’ Club) című filmben. Renée Zellweger feladata pedig pont az ellenkező volt: hogy előadhassa Bridget Jones történetét, hiúság ide vagy oda, bizony magára kellett szednie egy kis súlyfelesleget.

És akkor ott vannak a kényes romantikus jelenetek… Ahhoz, hogy a képernyőn keresztül átjöjjön a kémia két ember között, a vad, őrült vágy és a szenvedélyes szerelem, az kell, hogy a forgatáson kívül legalább jól megértsék egymást a partnerek. Mert elképzelni is nehéz, hogy milyen lehet megcsókolni vagy „szeretkezni” a kamerák előtt valaki olyannal, akit megvet az ember.

A legbarátkozóbb sztárok is bevallották, hogy elég kényelmetlen számukra az intimitás egyes szereplőkkel, sőt kifejezetten negatívan álltak hozzá bizonyos csók felvételéhez.

pókember csókjelenet

PÓKEMBER (SPIDERMAN)

pokember-hires-csokjelenet

A 2002-es Pókember című film egyik legnagyobb sikere a híres csókjelenetben rejlett, amikoris a hős megmentőt (Tobey Maguire-t) Mary Jane (azaz Kirsten Dunst) jutalmazott meg a zuhogó esőben. Tagadhatatlanul romantikus volt, azonban a nagyközönségnek fogalma sincs arról, milyen nehéz volt ezt kivitelezni. Tobey nem igazán volt hajlandó megtenni, mert ő már előre látta, hogy milyen kellemetlen élmény lesz ez az ő számára. Eltekintve attól, hogy lefelé lógva a fejébe folyt az összes vér, meg kellett küzdenie az orrán át felfelé futó csapadékvízzel is. És ekkor még csókolóznia is muszály volt. Szegénykém, még jó, hogy nem fulladt meg!

a spanom csaja csókjelenet 

A SPANOM CSAJA (MY BEST FRIEND’S GIRL)

a-spanom-csaja-csokjelenet

Dane Cook és Kate Hudson csókja Dane számára a „legrosszabb képernyő előtti csók” élményét eredményezte. Bevallása szerint Kate szándékosan hagymakarikákat kapott be minden egyes csókjelenet előtt, hogy ezzel bosszantsa partnerét. Dane ezen természetesen nem húzta fel magát, csak megjegyezte, hogy Kate isteni jó humorérzékkel van megáldva.

az élet habzsolva jó csókjelenet

AZ ÉLET HABZSOLVA JÓ (THE SPECTACULAR NOW)

az-elet-habzsolva-jo-csokjelenet

Mint kiderült az interjúkban, Shailene Woodley és Miles Teller között működött a kémia, azonban Az élet habzsolva jó című film forgatása közben valahogy egyikük sem vágyott a másik csókjára. Miles azt állította, hogy Shailene mindig gyógynövény cukorkákat szopogatott közvetlenül a cuppantós jelenetek előtt, és ő elviselhetetlen ízű sportitalok fogyasztásával vágott erre vissza.

interjú a vámpírral csókjelenet

INTERJÚ A VÁMPÍRRAL (INTERVIEW WITH THE VAMPIRE)

interju-a-vampirral-csokjelenet

Kirsten Dunst színésznőt rengeteg támadás ért, amikor egy interjúban kijelentette, hogy a csók Brad Pitt-tel az Interjú a vámpírral című filmben számára „undorító” volt. Dehát ki nem szeretne szájon érinteni egy ilyen jóképű színészt, mint Brad Pitt? Úgy tűnik, Kirsten. Azonban egyből érthető a dolog, ha figyelembe vesszük, hogy ő akkor még csak 11 éves volt, és tulajdonképpen az volt élete első csókja. És egyáltalán nem is értette, hogy miért csinálják ezt az emberek.

mission impossible 2 csókjelenet

MISSION IMPOSSIBLE 2

mission-impossible-2-csokjelenet

Senki sem szereti, ha nyálas csókolózónak hívják, azonban Thandie Newton ennek titulálta Tom Cruise-t a Mission Impossible 2 című film forgatása alatt. Szerinte udorító és nedves volt minden egyes csók, és morgolódott is sokat, mert többször újra kellett venni, mire az a rendező ízlésének megfelelt. Ráadásul a hőmérséklet is kellemetlenül perzselő volt, mely izzadást eredményezett.

vizet az elefántnak csókjelenet

VIZET AZ ELEFÁNTNAK (WATER FOR ELEPHANTS)

vizet-az-elefantnak-csokjelenet

Többezer rajongó bosszúságára Reese Witherspoon nyíltan kijelentette, hogy a Robert Pattinson-nal való csókolózást egyáltalán nem találta vonzónak a Vizet az elefántnak című film alkalmával. Robert ajkai és teste iszonyú hideg, sőt mi több, állandóan csak szipogott, mert folyt az orrából le az anyag. A színésznő azt mondta, hogy nagyot csalódott, mert ezt a tapasztalatot még véletlenül sem nevezné szexinek.

a végzet fegyverei csókjelenet

A VÉGZET FEGYVEREI (WANTED)

a-vegzet-fegyverei-csokjelenet

Lehetséges, hogy Angelina Jolie a világ legszebb színésznője, azonban James McAvoy, A végzet fegyverei című filmbeli partnere elárulta, hogy a művésznő sem tökéletes a valós életben. James azt mondta, azért volt számára kínos a csókjelenet, mert csak aznap találkoztak először Angelina-val. Szinte így zajlott le az egész: „Szia. Én James vagyok. Örülök, hogy megismerhettük egymást. Rendben, akkor csináljuk azt a jelenetet.”

a part csókjelenet

A PART (THE BEACH)

a-part-csokjelenet

Virginie Leydoyen nem túl kedvező dolgokat mondott Leonardo DiCaprio csókolózási képességeiről A part című film kapcsán. Kijelentette, hogy sosem lenne Leonardo párja az életben annak ellenére, hogy egy kedves embernek tartja. Szerinte nem képes őszintén, szenvedélyesen csókolózni, ezért nem is emlékezetes a jelenet a számára.

harry potter és a halál ereklyéi 2 csókjelenet

HARRY POTTER ÉS A HALÁL EREKLYÉI 2

(HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS, PART 2)

harry-potter-es-a-halal-ereklyei-2-csokjelenet

A pletykák szerint Emma Watson és Rupert Grint, a Harry Potter két sztárja nem igazán jöttek ki egymással a valós életben. Akár igaz, akár nem, egy biztos: nem igazán élvezték egymás csókját a képernyőn. Rupert egy interjúban azt mondta, számára azért volt olyan természetellenes a csók, mivel már 9 éves koruk óta ismerték egymást a színésznővel.

zsenikém az ügynök haláli csókjelenet

ZSENIKÉM – AZ ÜGYNÖK HALÁLI (GET SMART)

zsenikem-az-ugynok-halali-csokjelenet

Két heteroszexuális felnőtt férfi számára nem lehet túl kívánatos szájon csókolni egymást, Steve Carell-nek és Dwayne Johnson-nak ezen mégis túl kellett esniük a Zsenikém – Az ügynök haláli című vígjátékban. Dwayne azt nyilatkozta, hogy Steve nyelvéhez hozzáérni olyan érzés volt, mintha az egy rideg macskaalom lett volna, az ajkai pedig egy kandúr talpához hasonlíthatóak.

Ezek a cikkek is érdekesek: 

Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen izgalmas bejegyzésünkről sem, akkor iratkozz fel HÍRLEVELÜNK-re vagy lájkolj bennünket FACEBOOK-on, esetleg kövess minket TWITTER-en. 

Tetszett? Tudasd velem, kérlek!

2015. November 14. Szerző:
Regisztráció

Szeretnél e-mailben értesülni legújabb cikkjeinkről?

Csatlakozz a közösséghez: