7 dolog, amit a pasik utálnak, de mi, nők imádunk rajtuk

amit-a-ferfiak-utalnak-de-a-nok-imadnak

A nők állandóan amiatt aggódnak, hogy hogyan néznek ki. „Kövér vagyok?” „Nagy a fenekem?” „Látszik a narancsbőr meg a stria?” De ne higgyétek, hogy a férfiak különbek, beléjük is szorult egy jó nagy adag hiúság. Ők vajon mi miatt aggodalmaskodnak egyfolytában? Íme 7 dolog, ami zavarja a pasikat a küllemükben, pedig mi, nők imádjuk azt:

mit szeretnek a nők egy férfiban

#01 SÖRPOCAK

kenyelmes-sorpocak

A legtöbb nőn, aki szült már, maradt egy kis „babazsír”. És hiába küzdünk ellene, ő bizony ragaszkodik hozzánk. Ezek után gondolod, hogy a te sörpocidra fogunk mutogatni, édesem? Kizárt! Sőt, jólesik, hogy te vagy a testesebb, hozzád oda lehet bújni, melegítesz, ha hideg van, és kényelmes párnaként funkcionál a pocakod. Na, de azért csak bizonyos határokon belül!

mit szeretnek a nők egy férfiban

#02 IZZADÁS

izzadas-szex-kozben

Először is: az izzadás izgatóbbá teszi a szexet. Másodszor: a verejtékezéstől valóban kívánatosabbak a vad együttlétek. Harmadszor: az intenzív aktus közben bizony mi, nők is megizzadunk. Olyan kémia szabadul fel verejtékezés közben, úgy elszabadulnak a hormonok, annyira őrülten kívánunk téged, hogy nem tudunk betelni veled és az illatoddal. Igen, a TE illatoddal, nem az Old Spice-éval!

mit szeretnek a nők egy férfiban

# 03 SEBHELY

sebhelyesarcu

Egy hegesedés, egy forradás, egy sebhely vonzó tud lenni, ha elképzeljük a szitut, hogy a mi rosszfiúnk milyen csínytevés közben is szerezhette azt. És ráadásul micsoda hős, hogy túlélt egy olyan veszélyes esetet! Mert hát a legtöbb férfi haldoklik, amikor elkap egy kis náthát vagy influenzát, de amikor vad motorozás közben megcsúszik és lehorzsolja a fél térdét, az bizony vitéz cselekedetnek számít, és meg sem kottyan neki.

mit szeretnek a nők egy férfiban

#04 BŐRFEJ

divat-a-kopaszsag

A kopaszság az szexi, férfias és erotikus! Elég, ha olyan nagy neveket említünk, mint Vin Diesel, Bruce Willis, Patrick Stewart, Michael Jordan vagy a szintén borotvált fejű Denzel Washington. Mert az ész a lényeg, nem a haj! Az intelligencia, a jó humorérzék, az odafigyelés és a jó kommunkiációs készség az sokkal fontosabb a számunkra, mint hogy hány hajszál van egy férfi fején.

mit szeretnek a nők egy férfiban

#05 MELLSZŐRZET

mellkas-borotvalasa-vagy-nem

Nem egy tizenhárom éves gyerekkel szeretnénk randizni, hanem egy igazi, érett, felnőtt férfival. És az igazi, érett, felnőtt férfihoz hozzátartozik a szőrös mellkas, ezzel tisztában vagyunk. Persze, ne is légy egy orángután típus, a jól karbantartott, ápolt szőrzet valahol a csupasz csiga és a dzsungel között félúton található.

mit szeretnek a nők egy férfiban

# 06 ARCSZŐRZET

szakáll-ápolás

A szőrösödés kérdés harmadik állomása. Akár akarjátok, uraim, akár nem, az arcszőrzet az bizony folyamatosan növekszik. A borosta igancsak szexi tud lenni, ha azonban kecskeszakállat vagy pöndöríteni való bajszot növesztetek, akkor bizony felejtsétek el, hogy mi, nők intimgyantával kínoztassuk magunkat a kedvetekért!

mit szeretnek a nők egy férfiban

# 07 A MÉRET

a-meret-nem-lenyeg

Ugyanmár! Hányszor mondjuk még el, hogy nem a méret lényeg, csak jó hosszú és vastag legyen! Ha-ha-ha. De most komolyan! Ti is tudjátok jól, hogy a minőségi együttlét az a kölcsönös szereteten, odaadáson, odafigyelésen, egymás vágyainak megértésén és kielégítésén alapszik, és ez mind független attól, hogy ki mekkora szerszámmal hadakozik!

Ezek a cikkek is érdekesek: 

Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen izgalmas bejegyzésünkről sem, akkor iratkozz fel HÍRLEVELÜNK-re vagy lájkolj bennünket FACEBOOK-on, esetleg kövess minket TWITTER-en. 

Tetszett? Tudasd velem, kérlek!

2015. December 8. Szerző:
Regisztráció

Szeretnél e-mailben értesülni legújabb cikkjeinkről?

Csatlakozz a közösséghez: