7 nő, akiről nem hiszed el, hogy létezik

mayra-hills-a-legnagyobb-mellu-no-a-vilagon

Mi, nők mások vagyunk, mint a férfiak. Szépek, különlegesek, csodálatra méltóak, de néha túlságosan is kirívóak.

Egy nő sok őrültséget képes megtenni azért, hogy felhívja magára a figyelmet. Íme erre néhány nem mindennapi példa:

ÉLŐ BARBIE BABA

valeria-lukyanova-igazi-barbie-modell

Az ultra-vékony Valeria Lukyanova 1985-ben született, moldovai származású ukrán modell és előadóművész. Elnyerte a „valódi Barbie baba” és az „emberi Barbie” címeket megjelenésével, és hogy ezt a hatást fokozza, speciális sminket és kontakt lencséket használ. Állítása szerint van mellimplantátuma, de a testének többi része teljesen természetes és karcsú alakja a mindennapi edzéseknek és speciális diétának köszönhető. Szigorúan vegetáriánus és csakis folyékony táplálékon él.

A VILÁG LEGSZÉLESEBB CSÍPŐJE

mikel-ruffinelli-szeles-csipo-nagy-popsi

Mikel Ruffinelli 1972-ben született amerikai nő, aki „a Világ Legszélesebb Csípőjű Nő” cím birtokosa. Teste 190 kg-ot nyom, csípője szokatlanul kiszélesedik: kerülete 2,4 m, míg dereka „csak” 102 cm. Mikel normál méretű hölgy volt egészen a 20-as éveiig, amíg 22 évesen meg nem szülte első gyermekét, Andrew-t. Majd két leánygyermeke világra hozatala után lufiszerűen felfújódott a csípője, és azóta is tartja formáját. Naponta átlagosan 5000 kalóriát fogyaszt el.

A TETOVÁLT HÖLGY

julia-gnuse-guinness-tetovalt-no

Julia Gnuse, közismertebb becenevén „a tetovált hölgy”, 1959-ben született, és Guinness rekord-tartó, mint a Legtetováltabb Nő a Világon. Testének 95%-át (beleértve az arcát is) tetoválások borítják. 30-as éveiben Julia bőrén bőrhólyagok jelentek meg a napfény hatására. Ahogy elmúltak a bőrhólyagok, azok hegeket hagytak hátra a bőrén, ezeket akarta ő eltakarni tetoválásokkal. Különböző témájú tetkókat varratott magára, mint például kedvenc rajzfilmek, kedvenc színészek, sőt, még az önarcképét is a bőrén hordja!

A LEGHATALMASABB MŰMELL

mayra-hills-a-legnagyobb-mellu-no-a-vilagon

A német felnőttfilmes modell, Mayra Hills, másnevén Beshine büszkélkedhet a világ legnagyobb kibővített melleivel. Azoknak, akik szeretnék tudni a részleteket: melltartó mérete 32Z, és mellei egyenként több, mint 9 kg-ot nyomnak. Persze egészen más az érzés, mint amikor felemelünk egyszerre két 9 kilós kisgyermeket, kiskutyát vagy gumiabroncsot. Mayra tavaly novemberi tweet-je: „3 melltartót is hordtam a zumba órámon, de mind elszakadt. :-) Túl nagy méret, túl nagy kilengés. :-)

A HÁROMMELLŰ NŐ

alisha-hessler-a-harom-mellu-no

Még nem dölt el teljesen, hogy a 21 éves floridai hölgy, Alisha Hessler harmadik melle igazi-e vagy sem. Ő váltig állítja, hogy természetes, azonban egy hőkamera felvétele azt sugallja, hogy nem. Több YouTube videón is beszél melleiről, sőt az egyiken kijelenti, hogy a két szélsőnek a méretét szeretné lecsökkenteni, hogy akkora legyen, mint a harmadik. Míg a középső „csupán” egy kisebb C-s, addig a másik kettő telt D-nek felel meg.

A LEGHOSSZABB RASZTAHAJ

asha-zula-a-leghosszabb-haj-a-vilagon

Az 52 éves Asha Zula Mandala 25 évvel ezelőtt kezdte el növeszteni a haját, amikor Trinidad Tobagoból New Yorkba költözött. Jelenleg ő tartja a világrekordot 19 láb és 6 hüvelyk hosszú hajával, amely csaknem 6 méter hosszúságnak felel meg. Bár az ő büszkesége elég sok gondot okoz neki, mivel 6 flakon sampont használ el egyetlen hajmosáshoz, és egy egész napig szárítja ezután a haját. Ráadásul a hihetetlenül hosszú haj súlytöbblete problémákat okoz a nyak csigolyáinak is, és egyes orvosok szerint, ha ezen nem változtat, az állandó megterhelés akár lebénuláshoz vezethet.

A VILÁG LEGERŐSEBB NŐJE

aneta-florczyk-a-vilag-legerosebb-noje

A lengyel származású Aneta Florczyk 16 évesen kezdte karrierjét, mint súlyemelő. Több lengyel díj után európai bajnok is lett 2000-ben. 2002-től kezdett el felkészülni speciális eszközökkel erős ember versenyekre. Azóta már négyszer is elnyerte a Világ Legerősebb Nője címet: 2003-ban, 2005-ben, 2006-ban és 2008-ban, ezzel új Guinness rekordot állított fel. Puszta kézzel képes összegyűrni egy serpenyőt, rekordja 5 darab serpenyő egy perc alatt.

Ezek a cikkek is érdekesek: 

Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen izgalmas bejegyzésünkről sem, akkor iratkozz fel HÍRLEVELÜNK-re vagy lájkolj bennünket FACEBOOK-on, esetleg kövess minket TWITTER-en. 

Tetszett? Tudasd velem, kérlek!

2016. December 1. Szerző:
Regisztráció

Szeretnél e-mailben értesülni legújabb cikkjeinkről?

Csatlakozz a közösséghez: