Az elmúlt 20 év legszebb celebjei

Catherine-Zeta-Jones

A People Magazin „legszebb ember listája” egészen az 1990-es évek elejétől minden évben elérhető volt, és azóta is mindig sok-sok beszélgetés és vita tárgyát képezte.

Titkon minden hollywoodi híresség dédelgetett álma, hogy felkerüljön rá, és az első helyet a magáénak tudhassa. Sokan azonban úgy gondolják, hogy a mindenkori rangsor nem is a valódi szépséget, hanem inkább a népszerűségi rátát reprezentálta.

Na, de nézzük csak, kik szerepeltek és szerepelnek az élen, mint az elmúlt 20 év legszebb celebjei! Íme néhány új és régi ismerős arc a nyertesek közül.

ANGELINA JOLIE

Angelina-Jolie

Angelina Jolie nagyon fiatalon kezdte karrierjét, mint a híres színész, Jon Voight lánya. Jelenleg ő a legjobban fizetett színésznő Hollywoodban, hosszú karrierje során rengeteg díjat nyert. 2006-ban a People Magazin kikiáltotta a világ leggyönyörűbb hölgyének, mintegy ezzel elismervén tagadhatalanul finom, rendkívüli egyedi szépségét.

BEYONCE

Beyonce

Beyonce sok-sok tehetségkutató versenyen vett részt fiatalkorában, amelyeknek a javarészét meg is nyerte. A Destiny’s Child formáció tagjaként a zeneiparban nagy vihart kavart, azonban a csapatból való kiválás után szólókarrierjével tett igazi hatalmas világ hírnévre és sikerre szert. Azóta 5 Grammy-díj fűződik a nevéhez.

CATHERINE ZETA-JONES

Catherine-Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones Wales-ből származó színpadi előadó művész volt, ő azonban nagyobb közönségnek szerette volna megmutatni a tehetségét, ezért Hollywoodba költözött. Mint ahogyan bebizonyosodott, ez igencsak jó ötlet volt a részéről. Első jelentős szerepét Antonio Banderas oldalán kapta 1998-ban, a “Zorro maszkja” (The mask of Zorro) című filmben. 2001-ben elnyerte a People Magazintól a legszebb hölgy címet, és a következő évben férjhez ment Michael Douglashoz.

JENNIFER ANISTON

Jennifer-Aniston

Jennifer Aniston színészi karrierje igen furcsa módon kezdődött: az első filmszerep, amiért felfigyeltek rá, az egy horror filmben játszódott. Ezután állandó szerepet kapott a Barátok című sorozatban Rachel személyében, és mondhatni, hogy ő lett a show legsikeresebb színésze. A sorozat után rengeteg filmben forgatott, és jelenleg Hollywood egyik legjobb színésznőjének tartják. Ugyanabban az évben, amikor a Barátok véget ért, a People Magazin megválasztotta a legszebb celebnek.

JENNIFER LOPEZ

Jennifer-Lopez

Jennifer Lopez mindig is színésznő szeretett volna lenni, bár szülei nem igazán lelkesedtek az ötletért. Miután megkapta élete első szerepét a “My little girl” című filmben, egy évtizedig nem tért vissza a filmiparba. Ehelyett a tánc világában próbálta ki magát, és kapott elismerést. Azóta széles körű sikereket ért el mind a film és mind a zene területén. Jelenleg a legjobban fizető állása az “American Idol” zsüritagja, évente több, mint 17 millió dollárt kap a showban való résztvételért.

JULIA ROBERTS

Julia-Roberts

Julia Roberts még csak 23 éves volt, amikor megkapta élete első igazi nagy szerepét a “Micsoda nő” (Pretty Woman) című filmben, mely végülis globális bombasiker lett. A különleges szépségű színésznő a People Magazin listáján minden idők kedvence. Nincs olyan személy, aki több mint kétszer elnyerte volna a “Világ Legszebb Celebje” címet az újságban, őt azonban négyszer is illették ezzel a titulussal: 1991-ben, 2000-ben, 2005-ben és 2010-ben! Julia Robert elegánsan és kecsesen idősödik.

MEG RYAN

Meg-Ryan

Meg Ryan-ből Sally szerepe csinált igazi sztárt a “Harry és Sally” (When Harry Met Sally) című filmben, melyet végtelen mennyiségű romantikus komédia követett az elkövetkezendő években. Legnagyobb sikerei közé tartoznak “A szerelem hullámhosszán” (Sleepless in Seattle) és “A szerelem hálójában” (You’ve Got Mail) című filmek. 2009 és 2015 között visszavonult egy kicsit a rivaldafényből, de csak azért, hogy visszatérhessen az iparág rendezői székébe.

NICOLE KIDMAN

Nicole-Kidman

Nicole Kidman Ausztáliából származik, és azzal az eltökélt szándékkal költözött Hollywoodba, hogy híres színésznő legyen. Álmát sikeresen valóra váltotta, három Oscar-jelölés is fűződik a nevéhez. A győzelem a 2001-es évben született meg, a “Moulin Rouge” című filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb színésznő díjat. Jelenleg is keresett celeb a filmek világában, és saját csillaga van a hollywoodi Hírességek Sétányán.

TOM CRUISE

Tom-Cruise

Tom Cruise élete első főszerepét a “Kockázatos üzlet” (Risky business) című filmben kapta, mely nem hozott igazán áttörő sikert. Számára az aranykort talán az 1990-es évek jelentették, ekkor forgatták az “Egy becsületbeli ügy” (A Few Good Men), a Mission Impossible, “A nagy hátraarc” (Jerry Maguire) és még sok más, hírnevet hozó filmet. 1997-ben lett a People Magazin által megszavazott legszebb ember.

LEONARDO DICAPRIO

Leonardo-DiCaprio

Habár kapott Oscar-jelölést Leonardo DiCaprio, a díjat még nem sikerült bezsebelnie, azonban a People Magazin legszebb celeb címét a magáénak tudhatta 1998-ban. Talán nem is izgatja a fantáziáját oly mélyen az a kis szobrocska, amíg ilyen széleskörű népszerűségnek örvendhet.

Ezek a cikkek is érdekesek: 

Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen izgalmas bejegyzésünkről sem, akkor iratkozz fel HÍRLEVELÜNK-re vagy lájkolj bennünket FACEBOOK-on, esetleg kövess minket TWITTER-en. 

Tetszett? Tudasd velem, kérlek!

2015. November 9. Szerző:
Regisztráció

Szeretnél e-mailben értesülni legújabb cikkjeinkről?

Csatlakozz a közösséghez: