Halloween Budapest módra TOP3

budapesti-programok-halloweenra-2015

Tudtad, hogy az Egyesült Államokban található Salem-et tartják a világ Halloween fővárosának? Számos kísérteties látványosság várja a látogatókat, mint a Terror Kamrái, a 4D-s Kísértetház vagy a Rémálom Galéria. Maga a Halloween fesztivál is igazán különleges élményt nyújt, rengetegen viselnek kosztümöt az utcákon, és életre kel Salem boszorkányos múltja.

Na de nézzük csak, milyen program lehetőségeket kínál Halloween-ra a mi fővárosunk!

TÖKLÁMPÁS FESZTIVÁL

október 31. szombat
Helyszín: Hősök tere, Időpont: 19.00 – 21.00 óra
toklampas fesztival budapest 2015 hosok tere A résztvevők hozzák magukkal a kifaragott töklámpásaikat, és ebből nyílik egy kétórahosszás kiállítás a téren. Facebookon lehet később a legszebb lámpásra szavazni. Ez egyben egy adománygyűjtő program is, a Gyermekétkeztési Alapítvány számára gyűjtenek a szervezők konzerveket vagy bármilyen más tartós élelmiszert.

 

HALLOWEEN FESZTIVÁL VÖRÖSMARTY TÉR

október 31. szombat
Helyszín: Vörösmarty tér, Időpont: 18.00 – 21.00 órahalloween fesztivál budapest 2015 vorosmarty ter kozpontProgram: faragott tök fényképezés, majd a tökök elhelyezése a szobor talapzatán; smink- és jelmezverseny; a Wild Buffalo táncosaival közös tánctanulás, majd tánc; amerikai country zene és tánc oktatás mindenkinek; folyamatos cukorka osztás a gyerekeknek.

 

HALLOWEEN PARTY HAJÓ A DUNÁN

október 31. szombat
Helyszín találkozópontja: 1051 Budapest, Zrínyi utca 5., Időpont: 22.00 órától Budapest Duna Halloween program 2015Boszorkányok szolgálják fel az üdvözlő italokat, a hajót töklámpások világítják meg, és kísérteties a hangulat. Bulizz, táncolj, fogyassz különös koktélokat, ahogy kedved tartja!

Ezek a cikkek is érdekesek: 

Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen izgalmas bejegyzésünkről sem, akkor iratkozz fel HÍRLEVELÜNK-re vagy lájkolj bennünket FACEBOOK-on, esetleg kövess minket TWITTER-en. 

Tetszett? Tudasd velem, kérlek!

2015. Október 28. Szerző:
Regisztráció

Szeretnél e-mailben értesülni legújabb cikkjeinkről?

Csatlakozz a közösséghez: