Hogyan válj igazi hárpiává? Útmutató 15 lépésben

hogyan-valj-igazi-harpiava

Vannak olyan nők, akiknek folyamatos visszajelzésre van szükségük arról, hogy a férfit kontrollálják és szorosan az irányításuk alatt tartják. Ha a pasi elvan magával, nyugodt, békés természetű, akkor lehet, hogy már nem is számít neki annyit a kiválasztott nő – és akkor bármikor leléphet egy másik csajszival.

Ez tűrhetetlen! Valahogy mérni kell, hogy milyen szoros a póráz – és erre tökéletes módszer az érzelmi zsarolás, vagyis a dráma, a veszekedés. Amíg a pasi ugrik, amíg ideges, addig nincs gond, mert mutatja, hogy befolyásolható, manipulálható, ráuszítható a veszélyforrásokra, és számítani lehet arra, hogy robotolni fog a nő komfortjáért.

Kíváncsi vagy, hogy egy ellenállhatatlan, különleges, életvidám nőből hogyan alakulhatsz át egy folyton elégedetlenkedő, uralkodó, kibírhatatlan házisárkánnyá? A feladat rendkívül egyszerű, csak ezeket a pontokat tartsd be mind, egytől egyig:

hárpia házasság házisárkány veszekedés

01 VÁLTOZTASD MEG

dominans-no-a-hazassagban

Egyetlen férfi sem tökéletes! Iszik, sokat tévézik, haverokkal lófrál, elmegy focizni, nem csinál neked kávét… Ezekről sürgősen szoktasd le! Csinálj belőle egy otthon ülő, mulya, gátlásos, szolgalelkű papucsot! Így biztosan nem kell majd senkinek, és nem fogja lenyúlni tőled egy 10 évvel fiatalabb csinos szöszi.

hárpia házasság házisárkány veszekedés

02 SOSE MONDD, HOGY „SEMMI”

jelenet-az-utcan-no-veszekszik

A férfiak arra a kérdésükre, hogy „Mi a baj, drágám?” utálják azt a választ, hogy „Semmi!” Az őszinteség nagyon fontos egy párkapcsolatban, úgyhogy igenis pakolj ki mindent, mondd el, hogy mi nyomja a szívedet, hisztériázz, drámázz, csinálj jelenetet akár mások előtt is, minél többször! Minél őrjítőbben adod elő magad, annál nagyobb lesz a hatás.

hárpia házasság házisárkány veszekedés

03 NE KONZULTÁLJ VELE

nem-beszelo-hazastars

Szeretnél egy új mosogatógépet, vagy a nyaralásotokat szerveznéd meg? Ne kérj tőle tanácsot, ne beszéld meg vele a lehetőségeket, mert úgyis csak azt mondaná: „Amelyik neked tetszik, drágám! Nekem mindegy!” Úgyhogy nyugodtan találd ki egyedül, hogy mi a jó neked meg neki is, erőltesd rá a választásod, ne is törődj azzal, hogy a pasidnak esetleg más lenne az elképzelése.

hárpia házasság házisárkány veszekedés

04 LÉGY TÚL ÉRZÉKENY

siro-feleseg

Mi nők, érzelmekből lettünk összerakva. Ezt folyamatosan tudasd vele! Sértődj meg minden egyes apróságon, húzd fel az orrod, ha nem az van, amit te akarsz, pityeregj sokat, hitesd el vele, hogy ő minden boldogtalanságod okozója! Hidd el, az érzelmi zsarolás mindig hatásos fegyver, vele bármikor bármit elérhet az ember lánya!

hárpia házasság házisárkány veszekedés

05 NO SZEX

veszekedos-hazastarsak

Ha igazán büntetni szeretnéd, ne szexelj vele legalább egy hétig! Így tuti, megtanulja a leckét! Az intim sztrájk igazán gyenge pontja a férfiaknak, csak egyszerűen fordíts neki hátat az ágyban! Ha közeledni próbálna, mordulj rá jó hangosan, és jelentsd ki, hogy már nem olyan vonzó, kívánatos és ügyes, mint régebben! Nyugodtan sértegesd a szexuális teljesítő képességét, esetleg a méret is szóba jöhet!

hárpia házasság házisárkány veszekedés

06 UGYE MEGMONDTAM?

hazisarkany-feleseg

A férfiak sokszor képtelenek előre látni a dolgok kimenetelét és az ezzel járó következményeket. Ha valami nem úgy sül el, ahogyan ő azt kigondolta, véletlen elbénázott valamit, esetleg a szerencsén múlt a dolog és mégsem jött össze, csak emlékeztesd őt arra, hogy te milyen előrelátó, bölcs és okos voltál e kérdésben. A legjobb, ha fennhangon, lekezelően megkérded tőle: „Ugye megmondtam, hogy ez lesz a vége?”

hárpia házasság házisárkány veszekedés

07 LÉGY TÚLZOTTAN FÉLTÉKENY

tulzottan-feltekeny-feleseg

Megnézett egy fiatal lányt az utcán? Bókolt a kolléganőjének és megjegyezte, milyen csinosan öltözött fel aznap? Esetleg lájkolta egy közös hölgyismerősötök képét a facebook-on? Na ne!! Ez tuti a megcsalás első fázisa! Rendezz féltékenységi jelenetet és hatalmas botrányt az ügyből, hogy még csak véletlenül se jusson az eszébe ilyen szemérmetlen bűnt újra elkövetni!

hárpia házasság házisárkány veszekedés

08 ZSÖRTÖLŐDJ FOLYAMATOSAN

agressziv-hazisarkany-feleseg

Esik az eső? Légy rosszkedvű és kibírhatatlan! Megjött a havi baj? Indokolt a hangulatváltozás, nyugodtan zsémbeskedj minden kis apró dologért! Már megint nem a végén nyomta ki a fogkrémet a tubusból, és nem hajtotta vissza használat után a wc deszkát? Szidd össze jó alaposan! Ezen kívül még rengeteg kis okot találhatsz az örökös zsörtölődésre, csak tartsd tágra nyitva a szemed, hogy el ne mulassz semmilyen alkalmat!

hárpia házasság házisárkány veszekedés

09 OKOLD ŐT MINDENÉRT

no-kiabal-a-ferjevel

Ki más lehetne a hibás azért, hogy nem nyertél felvételt az új munkahelyre? Ő az, aki idegesített téged az előző este és emiatt voltál feszült az interjún, és nem hoztad a formád… Miért késted le reggel a buszt? Mert már megint akkor jött rá a bujálkodási kényszer, és kénytelen voltál feláldozni magad, kielégíteni az igényeit, és ezért nem készültél el időben. De ha jobban belegondolsz, minden rosszban az ő keze van, és nem is értem, miért vagy olyan jólelkű, hogy még mindig vele vagy?

hárpia házasság házisárkány veszekedés

10 KEZELD GYEREKKÉNT

kiabalos-merges-feleseg

Minden férfiban egy gyermek lakozik. Tartsd ezt szem előtt, és kezeld is őt úgy! Kérjen engedélyt, még mielőtt átmenne a haverhoz kártyázni! Te mondd meg neki, hogy hanyadik sör az elég! Mivel te mosol, főzöl rá rendszeresen, te készítsd ki a ruháit minden egyes nap, és te adagold neki az étel mennyiségét is! Olyan nincs, hogy ezt nem szeretem, mindent meg kell enni, amiről úgy ítéled meg, hogy egészséges és jót tesz a szervezetének!

hárpia házasság házisárkány veszekedés

11 KÉTELKEDJ BENNE

no-kerdore-vonja-a-ferfit

Még véletlenül se bízz meg életed párjában! Légy paranoiás, kételkedj minden egyes szavában, gyanúsítsd meg olyan dolgokkal, amiket nem követett el! Valószínűleg sok minden kiderülhet így, és talán olyan tetteket is képes bevallani, amik meg sem történtek vele! Hidd el, a támadás a legjobb fegyver!

hárpia házasság házisárkány veszekedés

12 AKARD, HOGY MINDENKINEK BEMUTASSON

ferj-bemutatja-a-feleseget

Ahhoz, hogy elűzd az életéből a potenciális női versenytársakat, vagy az olyan férfibarátokat, akik esetleg felnyitnák a párod szemét, meg kell, hogy ismerd az összes kollégáját, barátját és családtagját. Ha valaki unszimpatikus, nyugodtan beszéld ki a háta mögött a pasiddal, add elő neki, hogy lerí, ahogyan az a „jóbarát” kihasználja őt! Az a legjobb, ha csakis veled foglalkozik, és egy antiszociális, barátságtalan egyént faragsz belőle!

hárpia házasság házisárkány veszekedés

13 VONJ BE EGY KÜLSŐ SZEMÉLYT

harpia-feleseg-az-anyjaval

Kettőtök magánszférájába és problémáiba vond be az édesanyád vagy a legjobb barátnődet is! Meséld el nekik, hogy milyen lusta, faragatlan, nemtörődöm, irányíthatatlan lett a párod mostanában, és essetek neki ketten vagy hárman! Ha többen szekáljátok, előbb vagy utóbb kénytelen lesz engedni a nyomásnak, és be fogja látni, hogy neked van mindig mindenben igazad!

hárpia házasság házisárkány veszekedés

14 ELLENŐRIZD EGYFOLYTÁBAN

feltekeny-feleseg-ellenorzi-a-ferjet

Naponta hívd fel tízszer, hogy mindig tudd, mit csinál! Emellett üzenetekkel is bombázd, hogy érezze a törődést! Ha nem válaszol azonnal, máris kezdhetsz gyanakodni, mégsem vagy olyan fontos neki, mint ahogyan ezt ő állítja. Persze feltétlenül meg kell nézned az e-mailjeit, facebook aktivitását, telefonhívásait és sms-eit. Ha bármi gyanúsat találsz, azonnal kezdj el hisztizni, mert a hűtlenség gondolatát még a csírájában kell elfojtani!

hárpia házasság házisárkány veszekedés

15 ÖRÖKKÉ KRITIZÁLD

harpia-otthon-hazisarkany

Nehogymár azt higgye, hogy ő a király! Igenis jobb, ha tisztában van vele, hogy nagy a hasa, lazák az izmai, béna a haja, kevésbé változatos a szókincse, nincs ízlése és ha nem te öltöztetnéd, szörnyen nézne ki és a nevetség tárgyává válna! A jó kritika építő jellegű, és mivel te mindig jobban tudsz mindent, szapuld, becsméreld őt szüntelenül, hadd veszítse el azt a pici kis önbizalmát is! Érezze azt, hogy nélküled ő semmi! Még csak véletlenül se jusson eszedbe megdicsérni bármiért!

Ennyi volt a 15 pont. Hölgyeim, Uraim, kihagytam esetleg valamit? :-)

Ezek a cikkek is érdekesek: 

Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen izgalmas bejegyzésünkről sem, akkor iratkozz fel HÍRLEVELÜNK-re vagy lájkolj bennünket FACEBOOK-on, esetleg kövess minket TWITTER-en. 

Tetszett? Tudasd velem, kérlek!

2015. November 16. Szerző:
Regisztráció

Szeretnél e-mailben értesülni legújabb cikkjeinkről?

Csatlakozz a közösséghez: