Nem úrinőnek való, avagy egy örömfiú 12 hónapja

fiddler

Tele a világ a szinglis sikertörténetekkel. Bridget Jones naplója, Szex és New York,  de rengeteg más film, könyv is a nők szemszögéből mutatja be a magányos élet hátulütőit, előnyeit, példaként itt az Ízek, imák, szerelmek.

Ez érthető is, a legtöbb ilyen alkotás nőkről szól, nő szerzők agyából kipattanva, s a leginkább, mily meglepő, a nők olvassák, nézik ezeket a műveket.

Könyvajánló:

DE MI VAN A MÁSIK OLDALLAL?

Rengeteg magányosan élő férfi él a világban, nekik is vannak vágyaik, gondolataik, érzelmeik, mindenkinek más-más, amitől színes a világ. Ők miért nem jutnak szóhoz?

Eddig ez nem fordult elő. Azonban itt az első olyan könyv, ami egy facér férfi kalandjait mutatja be. Egy szingli pasi kalandjai, élete, egy férfi szerzőtől, ám nem csak férfiaknak.

Nézzünk bele egy férfi agyába, ő milyennek éli meg ezt a világot?

Ráadásul ez a pasi nem egy egyszerű menedzser, nem bróker, hanem egy örömfiú. Pénzért adja el magát, miközben egyedül él. Így még izgalmasabb, megtudhatjuk, milyen kalandjai vannak, miket kérnek tőle a nők, a férjes háziasszonyoktól kezdve az üzletasszonyokig, a szerelmet épp tanuló csitriktől a kiégett masamódokig.

untitledA szürke ötven másik árnyalata, ahogy a pasik látják, mondhatni, „papipornó”.

Ám ezek mellett a szerelem is szerepet játszik hősünk életében, mert vágyik valakire. Valakire, aki miatt érdemes lenne feladni ezt az életet. Aki aztán be is lép az életébe…

S ne feledjük a barátságot sem. A barátság az egyik legszebb dolog az életben, egy szingli csajnak/pasinak pedig különösen fontos. S hogy mi történik, ha pár barát összejön? Kb. ugyanaz, mint amikor pár barátnő kiruccan egy csajos estén. Humor, bolondozás, kalandok, egyszóval zajlik az élet. Mindez egy helyen, az első szingli pasis könyvben.

Alex Fiddler író

A könyv főszereplője egy örömfiú, aki Pest külterületén él. Zajlik az élete, csak ő nem gyárba, irodába jár, nem üzletet köt, nem esztergál, hanem a nők kívánságait elégíti ki. Mindemellett nem kicsapongó életet él, mikor nem dolgozik, ugyanolyan átlagpolgár, mint akár a szomszéd központi fűtésszerelő.

Álmai, vágyai vannak, ám a mindennapokban átéltek hatására fél beleugrani egy kapcsolatba. Így aztán sodródik, utazgat, a barátaival tölti szabadidejét.

Aztán eljön a nap, amikor berobban az életébe a szerelem. Lassan-lassan oldódik, érzi, élete lehetősége előtt áll, ám a félelem ott bujkál benne, túl sok kalandot élt át, fél bízni.

Könyvajánló:

MIT TEGYEN? VÁLASZTANIA KELL

Folytassa ezt az életét, titkolózzon, vagy tárja fel, hogy miből él: Hagyja abba, válassza a szerelmet, merjen boldog lenni? Nehéz döntés előtt áll, miként fog határozni?

Szex, szerelem, humor, kaland, utazás, komoly gondolatok, de elsősorban, milyen gondolatok járhatnak egy pasi fejében, ha a nőkről van szó?

A könyv megosztó, hiszen az a nő, aki elolvassa, felteszi a kérdést magának, vajon az én párom is ilyen? Nem túlzás ez, hiszen nem lehet mindenkit egy kaptafára venni? Nos, aki kétkedik, azoknak egy javaslat: egyszer meg kellene hallgatniuk életük párját egy baráti férfitársaságban, ahol kissé már oldott a hangulat.

Szóval, a nők egy része kétkedni fog ezt elolvasván, más része megértően bólogat, lesz, aki megbotránkozik, lesz, aki azt mondja, végre leírta ezeket valaki, megint más a tűzre vetné. De ez benne a szép, gondolkozásra késztet, s gondolkozni jó, főként egy ilyen kényes témában, mely ősidőktől fogva foglalkoztatja a nőket és férfiakat egyaránt.

fiddler2

Ezek a cikkek is érdekesek: 

Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen izgalmas bejegyzésünkről sem, akkor iratkozz fel HÍRLEVELÜNK-re vagy lájkolj bennünket FACEBOOK-on, esetleg kövess minket TWITTER-en. 

Tetszett? Tudasd velem, kérlek!

2017. Február 15. Szerző:
Regisztráció

Szeretnél e-mailben értesülni legújabb cikkjeinkről?

Csatlakozz a közösséghez: