Nőcsábász vagy úriember? 18 leleplező ismérv

parkapcsolati-tanacsok-noknek

Úgy gondolod, megtaláltad életed igazi szerelmét, a nagy Ő-t, akitől most már csak az ásó, a kapa és a nagyharang választhat el? Ő az, akire egész életedben vártál, és nem is érted, hogy hogyan létezhettél eddig nélküle? Vakon megbízol benne, őrülten imádod és vele szeretnéd leélni hátralévő éveidet? Vele akarsz megöregedni, gyerekeket és unokákat nevelni? Álljunk csak meg egy szóra! Ő is így gondolja??? Mi van akkor, ha csak az ágyába akar téged becsalogatni és nem az életébe? Ha kíváncsi vagy, mi a különbség egy ravasz szoknyapecér és egy igazi gentleman között, olvasd végig ezt a 18 leleplező ismérvet:

# 01

A nőfaló úgy tesz, mintha szeretné a nőket, valójában csak a nőnem ideálját szereti. Ez nem szerelem, ez vágyakozás mindig szebbre, jobbra, újabbra. Egy illedelmes gavallér ellenben valóban képes szerelmes lenni a megfelelő nőbe, és tiszteletben tartja az összes többit.

# 02

A nőcsábász azt hiszi, megérti a nőket, a komoly férfi azonban belátja, hogy sosem fogja. A szoknyabolond úgy gondolja, kiismerte már a női lélek minden csínyját, ezért ő fel van arra hatalmazva, hogy szórakozzon velük. Egy igazi úriember tudja, hogy nem tud semmit a gyengébbik nemről, de hajlandó holtig tanulni, mint a jó pap.

# 03

A playboy számító, a gentleman hagyja, hogy sodorja az ár. Aki csak játszadozik a nőkkel, annak előre kiforralt terve van arra, hogyan viszi ágyba őket. Gondolatban már megírta a bugyinedvesítő jó dumát, kiagyalta, hogy mire, mikor, hogyan reagál, a számára nem várt dolgok azonban kizökkentik az előre megírt forgatókönyvből. Akinek viszont komolyak a szándékai, az a véletlenre bízza a dolgok alakulását, nem eszel ki előre semmit, nem fondorlatoskodik, nem ármánykodik.

parkapcsolati-tanacsadas-noknek-ferfiaknak

# 04

A szoknyavadász számára a nők azok díjak, amiket meg kell nyerni, a gavallér viszont ajándékként tekint a hölgyekre. A játék, a hajsza, a nyerési vágy az, ami hajtja a ravaszkodók vérét, a ragaszkodók ellenben becsülik és tisztelik a nőket.

# 05

A nőfaló bébinek, picinyemnek, cukorkámnak hív, a komoly szándékkal közeledő férfi azonban eltekint ezektől a lekicsinyítő becézgetésektől. Ő igenis tudja a nevedet, tudja, hogy egy felnőtt, intelligens, vonzó nő vagy, és nem pedig egy cicababa, akit egyfolytában ajnározni kell.

# 06

A nőcsábász úgy tesz, mintha nem érdekelné semmi, egy úriember viszont bevallja, hogy mit érez. Egy igazi férfi belátja, hogy az érzelmek megértése, elfojtása és kifejezése mindenképpen dicsőítendő, akár hímnemről, akár nőnemről van szó.

parkapcsolat-szerelem-tanacsok

# 07

A playboy semmis ajánlatokat tesz, a gavallér ugyanakkor sosem vezet félre. Nagy eszmék, merész gesztusok és hamis ígéretek – ezek mind-mind egy csalafinta szoknyabolond ismérvei. Egy komoly férfi előbbre tartja az őszinteséget az örökös hazugságokkal szemben.

# 08

A nőfaló egyfolytában bizonyítani akar magának, a környezetének, a haveroknak. Az úriembernek erre nincs szüksége, ő tudja, hogy mit ér, teljesen rendben van és egészséges az önbizalma.

# 09

Minden embernek szüksége van szexre, ebben nincs is semmi rossz. A nőcsábász azonban, aki csak tárgynak, nem pedig társnak tekint az ágyban, az meg sem közelíti intimitásban az igazi férfit.

parkapcsolati-problemak

# 10

Aki csak szédíteni akar, az leitat, aki udvarias szeretne lenni veled, az meghív egy italra. Mindkettő az innivalóról szól, mégis nagy a különbség köztük.

# 11

A szoknyapecér képes megváltoztatni, hogy hogyan nézel a férfiakra, az ideális férfi azonban azt változtatja meg, hogy miként tekintesz önmagadra. Egy nőcsábásszal való randi után talán úgy gondolod, hogy minden férfi rossz, és csakis kizárólag azt akarja, az úriemberrel való találka viszont a saját önértékelésedet erősíti.

# 12

A playboy magadra hagy a sötétben, a gentleman viszont megfogja a kezed és vezet. A rosszfiú mindig hagyja, hogy szorongj és találgass az érzelmeit illetően, a jófiú azonban sosem hagy kételyek közt.

nocsabasz-nofalo-szoknyavadasz

# 13

A nőcsábász vadászik a gyenge pillanatában lévő nőre és lelkiismeret nélkül kihasználja azt. Az úriember ugyanakkor az, aki vigasztal és begyógyítja az összetört szívet, illetve türelemmel vár, amíg készen áll a hölgy az új szerelemre.

# 14

A nőfaló csak a közeledbe akar férkőzni, a komoly szándékú férfi azonban belülről akar megismerni. Aki szórakozik veled, azt csak a feneked és a melled érdekli, aki igazi kapcsolatot szeretne kialakítani, az a belső tulajdonságaidra koncentrál.

# 15

A szoknyabolond nem emlékszik arra, hogy hány testvéred van és hogy melyik suliba jártál, mert őt nem ez érdekli, hanem kizárólag az, hogy mit nyújthatsz neki. A gentleman ellenben értékeli a finom részleteket veled kapcsolatban.

parkapcsolati-tanacsadas

# 16

A nőcsábásznak folyamatos figyelemre van szüksége, mivel önértékelési problémákkal küzd. Az úriember ugyanakkor figyel rád, és azt szeretné, ha önmaga miatt szeretnéd őt.

# 17

A playboy féltékennyé teszi a párját, a gentleman ezzel szemben a többi embert teszi iriggyé a párjára.

# 18

Az igazi férfi nem millió nőt szeret, mint a nőfaló, hanem csak egyet, de őt millió féleképpen.

Ezek a cikkek is érdekesek: 

Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen izgalmas bejegyzésünkről sem, akkor iratkozz fel HÍRLEVELÜNK-re vagy lájkolj bennünket FACEBOOK-on, esetleg kövess minket TWITTER-en. 

Tetszett? Tudasd velem, kérlek!

2016. Február 2. Szerző:
Regisztráció

Szeretnél e-mailben értesülni legújabb cikkjeinkről?

Csatlakozz a közösséghez: