Párkapcsolati tanácsok házikedvencektől

parkapcsolati-tanacsadas-napjainkban

Párkapcsolati tanácsadásra lenne szükséged? Ha a szerelmi életed nem jut egyről a kettőre, és úgy gondolod, valamin változtatni kellene, akkor végy leckét házikedvenceidtől, meríts példát az ő viselkedésükből. Ne lepődj meg, egyes állatok sokszor ezerszer különben viselkednek, mint az emberek!

A legfőbb ok, amiért szeretjük magunkat kutyákkal, macskákkal körülvenni, az az, mert igenis imádnak bennünket, és csak ritkán kérnek cserébe bármit is. Ezt a tanulságot mi, emberek, sajnos igen elvétve tartjuk be egy párkapcsolaton belül. Gyakran ezért ér véget egy-egy románc. Íme 5 párkapcsolati tanács házikedvencünktől, hogy boldogabb kötelékben élj:

párkapcsolat napjainkban párkapcsolati problémák tanácsok képek kommunikáció

FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET

parkapcsolati-kommunikacio-szeretet-szerelem

A legjobb dolog az állatokban, hogy ők egyszerű életet élnek. Nem manipulatívak, nem hazudnak, nem trükköznek, mint az emberek. Nem féltékenyek és nem csalnak. Ritkán vitatkoznak veled. Ők egyszerűen szeretnek, de őszintén, feltétel nélkül. Nem azért, mert veszel nekik luxusautót vagy elviszed őket a tengerpartra nyaralni. Nem haragszanak meg, ha este magukra hagyod, mert elmész haverokkal kártyázni. Csak annál nagyobb lesz az öröm, amikor hazatérsz…

párkapcsolat napjainkban párkapcsolati problémák tanácsok képek kommunikáció

NEM ÍTÉLKEZNEK

parkapcsolati problemak

Megfigyelted már, hogy a kutyák, macskák csak szeretnek, és nem ítélkeznek? Őket nem érdekli, hogy gazdag vagy illetve szegény, van-e házad és luxus autód. Nem ítélkeznek feletted, ha rossz döntést hozol, nem gúnyolódnak, sőt inkább próbálnak megvigasztalni, ha szomorkás a hangulatod. Nem kíváncsiak arra, hogy kivel éltél korábban, nekik csak a jelen számít, és az, hogy melletted lehetnek. Hát, nem így kellene nekünk, embereknek is gondolkodnunk?

párkapcsolat napjainkban párkapcsolati problémák tanácsok képek kommunikáció

HŰSÉG

parkapcsolati-kepek-tanacsok

Kedvenceink általában hűségesek hozzánk. Nem hagynak el bennünket egy másik gazdi miatt, és amennyiben mi válunk meg tőlük, nehezen szokják meg az új helyüket. Ha egy párkapcsolatban is ennyi lojalitás szorulna, nem végződne minden harmadik házasság válással. Talán a hűség a legfontosabb párkapcsolati tanács, amit az állatainktól kaphatunk.

párkapcsolat napjainkban párkapcsolati problémák tanácsok képek kommunikáció

EGYÜTT TÖLTÖTT IDŐ

parkapcsolati-tanacsadas-kepek-csalad-szeretet

Észrevetted már, hogy mennyi örömmel tölt fel a kutyákkal való játszadozás? Közösen, együtt tölteni el a szabadidőt, szórakozni, jól érezni magad a partnered társaságában, ez igen fontos. Ne szégyelj játékosan, bugyután viselkedni a párod előtt, a közös nevetésnek összekovácsoló ereje van. Kártyázzatok, sportoljatok, nézzetek vígjátékot, az együtt töltött minőségi szabadidős percek mindenképpen meghálálják magukat.

párkapcsolat napjainkban párkapcsolati problémák tanácsok képek kommunikáció

ÖLELKEZÉS

szeretet-szerelem-parkapcsolat-napjaikban-idezetek

Az ölelésnek, ölelkezésnek csodálatos varázsereje van! Nézd meg a kutyád, ő símán odajön hozzád, és tudatja veled, hogy egy ölelésre van szüksége. Ő képes őszintén kimutatni az érzéseit, nem habozik. A simogatás és a dédelgetés igen fontos egy párkapcsolatban, egy összeszólalkozást követően nem szabad, hogy az ego felülkerekedjen az igazi mély érzéseken. Mert hát azért vagy a pároddal, mert szereted, nemigaz? Tudasd hát vele! Ölelésre fel!

Ezek a cikkek is érdekesek: 

Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen izgalmas bejegyzésünkről sem, akkor iratkozz fel HÍRLEVELÜNK-re vagy lájkolj bennünket FACEBOOK-on, esetleg kövess minket TWITTER-en. 

Tetszett? Tudasd velem, kérlek!

2016. Január 16. Szerző:
Regisztráció

Szeretnél e-mailben értesülni legújabb cikkjeinkről?

Csatlakozz a közösséghez: